La mar de ciència és un concurs de dibuix, vídeo i relat que enguany celebra la seva segona edició. La seva temàtica és la ciència i el mar. D’entre els 1030 treballs enviats al concurs s’ha creat una galeria amb els 120 treballs finalistes elegits; entre ells hi ha el vídeo de classe “Un mar limpio” fet per tres alumnes nostres de 1r d’ESO: la Irene Hidalgo, la Júlia Mérida i la Clàudia Perich.
Enhorabona!
T’expliquem com votar pels teus favorits al final d’aquesta entrada.
.
Aquesta és la notícia publicada al lloc web del concurs:
El mar i la ciència vistos pels finalistes de La Mar de Ciència 2017
El jurat ja ha escollit els 8 guanyadors i 120 finalistes del concurs La mar de ciència.
Si bé caldrà esperar fins al 31 de març per conèixer els guanyadors, avui ja estan disponibles les galeries de treballs finalistes a la web del concurs.
Us animem a que conegueu els 120 treballs finalistes i descobriu les reflexions que en forma de dibuixos, vídeos i relats ens han deixat els participants. Missatges que mostren una clara preocupació per l’estat de salut dels nostres mars i un clar interès per les qüestions científiques i la professió de oceanògraf.
D’aquests 120 finalistes resultaran guanyadors el treball individual (ja sigui vídeo, dibuix o relat) i el vídeo de la classe que rebin més “M’agrada” d’usuaris de Facebook.
El període de votació popular s’estendrà del 18 al 30 de març.
En aquesta infografia, et mostrem com votar pels teus treballs favorits en 4 senzills passos.
Els autors dels treballs individuals escollits tant pel jurat com per votació popular seran premiats amb un viatge científic les Illes Balears el proper mes de juliol.
D’altra banda, les classes guanyadores en la categoria de vídeo de classe seran obsequiades amb una pissarra digital.
Font de la notícia: http://www.lamardeciencia.es/ca/actualidad/11
El vídeo de classe de la Irene Hidalgo, la Júlia Mérida i la Clàudia Perich, “Un mar limpio”, el trobareu amb els filtres “Secundària” i “Vídeo de classe”.
La mar de ciència és una iniciativa conjunta promoguda, d’una banda, pel Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), a través de la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) a les Illes Balears, i d’altra, pel Sistema d’Observació i Predicció Costaner de les Illes Balears (SOCIB) i la Fundació Bancària “la Caixa” a través de Medclic: el Mediterrani a un clic.